Trainers

  • Wilt u veilig aan uw gezondheidsdoelen werken?
  • Wilt u een optimaal resultaat?
  • Heeft u meer baat bij een stok achter de deur?
  • Wilt u extra gemotiveerd worden? 

Uw doelen haalt u nog effectiever onder begeleiding van een personal trainer. Sportcenter Egmond weet wat het inhoudt om gericht aan uw doelen te werken. De trainers voor de groepslessen zijn óók uw personal trainers. Dit zijn wij:

RENS VELDT

Mijn naam is Rens Veldt. Sinds oktober 2016 verzorg ik de kickbokstrainingen onder de naam Kickboxing@Egmond. Je kunt óók bij mij terecht voor privélessen, kickbokstraining, krachttraining, prestatieverbetering voor diverse sporten en voeding.

 

TINEKE VISSER

Hoi sporters!

Met veel plezier en passie ben ik vele jaren actief als trainer, coach, en hulpverlener. Na het behalen van verschillende opleidingen zoals HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening, NASM personal trainer, Bewegingsdeskundige Obesitas, Fitvak! A kwam Sportcenter Egmond op mijn pad! Bewegen is zo veelzijdig. Ik hou mijn kennis over bewegen bij en ik leer nog elke dag nieuwe (interessante) dingen op het gebied van bewegen. Hiernaast ben ik ook werkplekdeskundige.

Bij mij kunt u terecht voor trainingen; bij u thuis of in de gym. Toch prettiger buiten? Het is bespreekbaar.

Ik ben ook geschoold en kundig in het uitvoeren van werkplekonderzoek. Juist in een tijd als deze waar het gebruikelijk is om thuis te werken kan een deskundigheidsoordeel van grote waarde zijn! Uw productiviteit en uw vitaliteit tijdens het werken zal groeien.

Naast Sportcenter Egmond werk ik in de hulpverlening. Omdat Personal Training ook een mentale ontwikkeling is bent u bij mij aan het goede adres.  Soms kan trainen emoties teweeg brengen die u niet had verwacht. Ik kan u door een stukje mentale weerstand helpen. Door dit op de juiste manier te begeleiden kunt u uw sportprestaties verbeteren.

Ik train ook samen met mensen met een afstand tot de samenleving. Persoonlijke activering, even onder de mensen zijn in beweging kan leiden tot een voldaan en tevreden gevoel. Juist bij mensen bij wie dit niet vanzelfsprekend is.

Fitnesslessen in de gym worden door mij gecoacht.  Hier kunt u alles uit uzelf halen in groepsverband. Uiteraard geef ik u beweegtips tijdens de training zodat u nóg meer voldoening uit de training haalt.

Neem contact op voor een kennismaking!