Welkom!

Wat leuk dat u er bent! Welkom bij Sportcenter Egmond.

Wij geloven dat sport en beweging een vast gegeven in het leven moet zijn. Het liefst ook makkelijk haalbaar en dichtbij. Wij zijn een no-nonsens sportschool die staat voor gezelligheid en serieus trainen. En dat ook nog eens in Egmond aan de Hoef!

Wij bieden personal trainingen en groepslessen. Wij vinden het belangrijk dat u op een verantwoorde en plezierige manier traint. Het gaat er bij ons niet om wie de grootste spieren heeft of wie de meeste kilo’s kan tillen. Wat wij cruciaal vinden is dat dit op een veilige manier gebeurt. Dit betekent dat wij veel aandacht schenken aan uw houding en techniek.

De trainers bij Sportcenter Egmond hebben de juiste kennis in huis en zijn er ook voor een gezellig praatje. Trainen en starten met trainen vergt meer dan alleen het lichamelijke werk. Onze trainers begrijpen dit. Wat uw doel ook is, de persoonlijke aanpak staat bij ons centraal.

Onze deuren staan voor u open als u een gezellige maar ook serieuze sportschool zoekt. Onze passie is sport, en daar willen u op een dusdanige manier mee “infecteren” dat het ook bij u vanzelfsprekend is om te bewegen.